×
×
 

Urban design växer

Urban Design har under den senaste tiden haft glädjen att välkomna fem nya medarbetare. Genom rekryteringarna kompletterar vi teamet ytterligare och stärker vårt erbjudande.

– Just nu arbetar vi med många spännande projekt inom olika områden och det är därför roligt att vi kan växa. Med våra nya medarbetare får vi ytterligare drivna personer som kompletterar vårt team och vi kan tillsammans fortsätta vårt arbete med att forma framtidens urbana platser, system och hubbar, säger Erik Jarlöv, arkitekt och vd på Urban Design.

Agnieszka Sawosko är arkitekt och kommer närmast från ÅWL. Agnieszka har tidigare även jobbat på Irland och är utbildad i Polen, Irland och Sverige inom både arkitektur, inredning, grafisk form och webbdesign. På Urban Design kommer hon till att börja med jobba som medverkande arkitekt i olika skeden bland annat med bostäder, publika byggnader.

Monica Eriksson är arkitekt och kommer närmast från TEA. Monica har bred erfarenhet av såväl kommersiella projekt som bostadsutveckling. Hon kommer förstärka Urban Design som handläggande arkitekt inom våra kärnområden. Monika har tidigare jobbat och studerat i både Tyskland och Storbritannien.

Lotten Wahledow är inredningsarkitekt och kommer närmast från TEA. Med sin breda kompetens och erfarenhet kommer Lotten att på Urban Design att jobba med uppdrag inom fastighetsutveckling i rollen som handläggande arkitekt och ha en nyckelroll i inredningsprojekt.

Jamo Mirzai är ny uppdragsledande ingenjör och jobbade tidigare på Sweco. På Urban Design stärker Jamo teamet inom digitalisering, konstruktion och energirelaterade teknikfrågor, samt blir ett stöd inom innovation och teknikutveckling.

Annika Hammargren är ny vd-assistent på kontoret och kommer att stötta oss i såväl det administrativa arbetet som personal- och ekonomifrågor.

Vill du också bli en del av oss i vår fortsatta utveckling? Vi letar efter fler medarbetare som vill forma morgondagens arkitektur för ett bättre samhälle ihop med oss. Varmt välkommen med din ansökan. Maila portfolio, CV och en beskrivning av dig själv till jobb@urbandesign.se.

Bild från vänster till höger: Monica Eriksson, Annika Hammargren, Agnieszka Sawosko, Lotten Wahledow och Jamo Mirzai.

No Comments

Post A Comment